Ekstra vand på fjernvarmenettet i Vig

Vi oplever i øjeblikket, at vi har et problem med ekstra vand i vores ledninger på fjernvarmenettet i Vig. Vi tror, at vandet kommer fra en kundeinstallation, og derfor har vi brug for varmekunder i Vigs hjælp. Vi anbefaler, at varmekunder i Vig tjekker deres vandmålere. Hvis du oplever, at ...

Stemningsfyldt musikaften ved vandtårnet

Fredag aften var der musik ved vandtårnet i Nykøbing Sj. ca. 100 gæster dukkede op for at høre J. Tex and the Volunteers spille amerikansk hillbilly musik.

Vejrguderne sendte deres velsignelse i form af en smuk, lun og vindstille sommeraften, da forsyningen holdt udendørs musikarrangement ved vandtårnet. Sidinge Gårdbutik havde sørget for en lækker osteanretning, og rigeligt med drikkevarer.

“Det var en meget stemningsfuld aften, og vi er glade for at så mange mennesker havde lyst til at komme og være med” Siger Fanny Villadsen fra Odsherred Forsyning, som stod bag arrangementet.

1300 til tops i vandtårnet

Nykøbings gamle vandtårn har været åbent for besøgende alle dage i Geopark Festivalen. Forsyningen anslår at omkring 1300 mennesker har taget turen til toppen af tårnet, på den meget stejle stige, i løbet af de fire festivaldage.

Historiefortælling

Hver dag i festivallen sad min. 50 nye tilhørere klar kl. 13.00, for at høre lokalhistoriker Claus Marcussen fortælle om vandtårnets historie. Foredraget var en stor succes.

Penge i kassen hos den lokale fodboldklub

Det store blå telt ved vandtårnet blev, i festivalens dagtimer, bemandet af spillere fra Nykøbing I.F. fodboldklub. Herfra solgte både ungdoms- og veteranspillere sandwich, kaffe og kage mv. for at tjene en skilling til klubkassen.

Billeder fra arrangementet:

Det var en stemningsfuld sommeraften, da der var musik ved vandtårnet.

1300 gæster var oppe og nyde udsigten i løbet af de 4 Geopark dage.

Her ses to af de “veteran” fodboldspillere der stillede op og solgte sandwich for Nykøbing I.F. – Per Henning Jensen og Søren Mosbæk

Scroll to Top