Ekstra vand på fjernvarmenettet i Vig

Vi oplever i øjeblikket, at vi har et problem med ekstra vand i vores ledninger på fjernvarmenettet i Vig. Vi tror, at vandet kommer fra en kundeinstallation, og derfor har vi brug for varmekunder i Vigs hjælp. Vi anbefaler, at varmekunder i Vig tjekker deres vandmålere. Hvis du oplever, at ...

Snart fyrer Grevinge varmeværk med flis

I sidste uge rykkede gravemaskinerne ind på Energivej 2 i Grevinge. Omlægningen af Grevinge-Herrestrup varmeværk, fra naturgas til biomasse, er i fuld sving.

Næsten hele grunden omkring varmeværket er gravet op, for at gøre plads til installationen af en ny kedel til biobrændsel. Træflis vil fremover udgøre værkets primære varmekilde, imens naturgas fortsat vil stå for ca. 30 % af den samlede varmeproduktion.

Udsigten til ombygningen betød at bestyrelsen for Odsherred Varme A/S, allerede tilbage i januar, sænkede varmeprisen fra 0,96 til 0,68 kr. pr. kWh.

Odsherred Varme A/S er et datterselskab til Odsherred Forsyning, og det er bestyrelsesformand Vagn Ytte Larsen og direktør Ghita Hansen der står i spidsen for ombygningen. Projektet repræsenterer en investering på 6,5 mio. kr.

Selve ombygningen af værket udføres af firmaet INDUSTRIVARME, og forventes at være færdig ved udgangen af marts 2017. Den daglige levering af fjernvarme til 400 kunder i Grevinge/Herrestrup området bliver ikke påvirket af ombygningen.

Scroll to Top