Mulige forsinkelser på tømninger

Der kan i øjeblikket forekomme forsinkelser på tømninger i forhold til den uge, som tømningskunder får varslet pr. sms.

Varmesæson med driftsgaranti

Varmesæsonen er nu officielt begyndt, og fjernvarmenettet er fyldt med varme, der strømmer ud til alle vores kunder. Selvom de igangværende forhandlinger fortsætter, arbejder Odsherred Forsynings dedikerede medarbejdere på at sikre en stabil og pålidelig varmeforsyning gennem hele vinteren.

Odsherred Kommune har besluttet at stille en driftsgaranti, som betyder, at alle tilsluttede husstande vil modtage varme, uanset om der opnås en aftale med kreditorerne om varmeforsyningens gæld. Vi er fast besluttede på at sikre en tryg og kontinuerlig varmelevering til alle.

Pernille Ingildsen, administrerende direktør i Odsherred Forsyning, udtaler:

”At sikre stabil forsyning ligger i hele organisationens DNA. Det er derfor vigtigt at kunne levere en stabil varmeforsyning – særligt nu hvor det bliver koldere. Med denne garanti kan forsyningen fortsætte i den kommende varmesæson uanset udfaldet af forhandlingerne og varmeselskabets fremtid. Vi er taknemmelige for den støtte, vi har modtaget fra Odsherred Kommune, og vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at levere varme hele vinteren.”

Har du spørgsmål eller brug for yderligere information, er vores kundeservice klar til at hjælpe dig.

radiator med termostat

Scroll to Top