Mulige forsinkelser på tømninger

Der kan i øjeblikket forekomme forsinkelser på tømninger i forhold til den uge, som tømningskunder får varslet pr. sms.

Forsyningen søger en struktureret og analytisk projektcontroller

Er du en struktureret og analytisk person med flair for projektøkonomi? Odsherred Forsyningsservice A/S søger en projektcontroller til at understøtte økonomiopfølgning og rapportering i tæt samarbejde med projektledere og direktionen. Hvis du har erfaring med økonomistyring og vil spille en nøglerolle i udviklingen af vores projekter, så er denne stilling noget for dig.

Om Odsherred Forsyning
Odsherred Forsyning A/S er en multiforsyning, der leverer løsninger inden for drikkevand, spildevand, fjernvarme og tømning af septiktanke. Vores virksomhed servicerer cirka 38.000 forbrugere, og vi arbejder målrettet med investeringer i bæredygtige projekter og ny teknologi for at sikre den grønne omstilling.

Om stillingen
Som projektcontroller hos Odsherred Forsyning får du en central rolle i at sikre økonomisk opfølgning på vores mange projekter. Du bliver en del af økonomiafdelingen, hvor du arbejder tæt sammen med både projektledere og direktionen. Dine opgaver omfatter alt fra etablering af processer for projektstyring til rapportering på økonomi og likviditet. Derudover vil du være ansvarlig for at sikre korrekt indberetning til myndighederne.

Du vil få en vigtig funktion som sparringspartner for vores projekt- og driftsafdelinger i forbindelse med økonomiopfølgning, analyser og udvikling af KPI’er. Samtidig får du ansvaret for, at projektøkonomien altid er opdateret og korrekt rapporteret, ligesom du vil deltage aktivt i budget- og strategiprocesserne.

Dine primære arbejdsopgaver

  • Etablering af processer for sagsoprettelse og -opfølgning.
  • Opfølgning på projektøkonomi i samarbejde med projektledere.
  • Udarbejdelse af likviditetsprognoser for investeringer.
  • Rapportering til direktionen om projektøkonomi.
  • Udarbejdelse af præsentationsmateriale til bestyrelsen.
  • Indberetning til tilsynsmyndigheder i forbindelse med benchmarking.
  • Ad hoc-opgaver inden for kreditorområdet.

Virksomhedens aktiviteter er underlagt økonomisk regulering, der stiller krav til registrering, opfølgning og indberetning af oplysninger til tilsynsmyndighederne. I forbindelse med din tiltrædelse vil du få en fyldestgørende introduktion til reguleringen, så forhåndskendskab er ikke en forudsætning.

Om dig
Vi forestiller os, at du har erfaring fra en lignende stilling og er fortrolig med at arbejde med projektøkonomi. Du er struktureret, analytisk, overholder deadlines og formår at holde overblikket over flere sideløbende opgaver. Du er udadvendt og evner at samarbejde på tværs af organisationen. Erfaring med eller kendskab til Business Central og stærke Excel-kompetencer vil være en fordel.

Vi ser gerne, at du har:

  • En relevant videregående uddannelse, f.eks. HD eller lignende.
  • Erfaring fra en lignende stilling (ikke et krav).
  • En struktureret og analytisk tilgang til opgaver.
  • Gode kommunikationsevner og er professionel i skrift og tale.

Vi tilbyder
En spændende stilling i en virksomhed med fokus på bæredygtighed og fremtidssikrede løsninger. Du bliver en del af et dynamisk arbejdsmiljø med engagerede kollegaer og en uformel omgangstone. Lønpakken matcher dine kvalifikationer og indeholder 37 timers arbejdsuge med betalt spisepause, pensionsordning, feriefridage, sundhedsordning mv.

Ansøgning
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte økonomidirektør Lasse Westh-Overgaard på tlf. 24 22 61 96 eller mail lwo@odsherredforsyning.dk

Ansøgningsfristen er den 5. november 2024. Send din ansøgning og relevante bilag til job@odsherredforsyning.dk og skriv ”Projektcontroller” i emnefeltet. Vi afholder samtaler løbende, og der er tiltrædelse efter aftale. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Odsherred Forsyning A/S har domicil i Grevinge og beskæftiger cirka 60 medarbejdere inden for drikkevand, spildevand, fjernvarme og tømning. Vi er en lokalt forankret forsyning med top-engagerede medarbejdere, der hver dag arbejder i miljøets og kundernes tjeneste. Forsyningen flytter til nye lokaler i Vig ultimo 2025. Læs mere på: www.odsherredforsyning.dk

Keyboard

Scroll to Top