Mulige forsinkelser på tømninger

Der kan i øjeblikket forekomme forsinkelser på tømninger i forhold til den uge, som tømningskunder får varslet pr. sms.

Forsyningen søger en erfaren teamleder til økonomi

Vil du være en central del af økonomifunktionen i en dynamisk og vigtig forsyningsvirksomhed? Odsherred Forsyning A/S søger en teamleder til økonomi med stærke analytiske evner og erfaring inden for økonomiopfølgning. Hvis du har kendskab til Business Central og kan sikre rettidig indberetning og rapportering, så har vi stillingen til dig.

Om Odsherred Forsyning
Odsherred Forsyning A/S er en multiforsyning, der leverer løsninger inden for drikkevand, spildevand, fjernvarme og tømning af septiktanke. Vores virksomhed servicerer cirka 38.000 forbrugere, og vi arbejder målrettet med investeringer i bæredygtige projekter og ny teknologi for at sikre den grønne omstilling.

Om stillingen
I rollen som teamleder vil du være en vigtig del af økonomifunktionen, hvor du understøtter den daglige drift og rapportering til direktionen, afdelingsledere og projektledere. Du vil få ansvar for rettidig indberetning af lovpligtige oplysninger til relevante myndigheder inden for økonomiområdet.  

Du refererer til økonomidirektøren og vil agere som tovholder for økonomiafdelingen med fokus på etablering af processer, økonomiopfølgning, analyser og udvikling af KPI’er. Din rolle inkluderer også at deltage aktivt i den årlige budget- og strategiproces.

Dine primære arbejdsopgaver

  • Etablering af processer for økonomiopfølgning
  • Opfølgning på driftsøkonomi i samarbejde med afdelingsledere
  • Rapportering til direktionen om driftsøkonomi
  • Udarbejdelse af likviditetsprognoser for drift og investeringer
  • Udarbejdelse af præsentationsmateriale til bestyrelsen
  • Afstemning af balance og resultatopgørelse
  • Håndtering af koncernintern fakturering
  • Godkendelse af betalingsforslag
  • Indberetninger til SKAT (moms og afgifter)
  • Indberetninger til tilsynsmyndigheder (økonomiske rammer, benchmarking mv.).

Om dig
Vi forestiller os, at du har erfaring fra en lignende stilling og har en relevant videregående uddannelse, f.eks. HD eller tilsvarende. Du er udadvendt og har evnen til at arbejde på tværs af forskellige afdelinger. Som en struktureret og analytisk person, kan du overholde deadlines og bevare overblikket over mange igangværende opgaver. Kendskab til Business Central samt stærke Excel-kompetencer (gerne med kendskab til Access) er en fordel.

Vi ser gerne, at du er:

  • Forretningsorienteret, målrettet og tager ansvar og initiativ i forhold til opgaverne.
  • Faglig, saglig og professionel i skrift og tale.
  • Serviceminded og forstår vigtigheden af et godt samarbejde på tværs af organisationen.

Virksomhedens aktiviteter er underlagt økonomisk regulering, der stiller krav til registrering, opfølgning og indberetning af oplysninger til tilsynsmyndighederne. I forbindelse med din tiltrædelse vil du få en fyldestgørende introduktion til reguleringen, så forhåndskendskab er ikke en forudsætning.

Vi tilbyder
En spændende stilling i en virksomhed med fokus på bæredygtighed og fremtidssikrede løsninger. Du bliver en del af et dynamisk arbejdsmiljø med engagerede kollegaer og en uformel omgangstone. Lønpakken matcher dine kvalifikationer og indeholder 37 timers arbejdsuge med betalt spisepause, pensionsordning, feriefridage, sundhedsordning mv.

Ansøgning
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte økonomidirektør Lasse Westh-Overgaard på tlf. 24 22 61 96 eller mail lwo@odsherredforsyning.dk

Ansøgningsfristen er den 5. november 2024. Send din ansøgning og relevante bilag til job@odsherredforsyning.dk og skriv ”Økonomimedarbejder” i emnefeltet. Vi afholder samtaler løbende, og der er tiltrædelse efter aftale. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Odsherred Forsyning A/S har domicil i Grevinge og beskæftiger cirka 60 medarbejdere inden for drikkevand, spildevand, fjernvarme og tømning. Vi er en lokalt forankret forsyning med top-engagerede medarbejdere, der hver dag arbejder i miljøets og kundernes tjeneste. Forsyningen flytter til nye lokaler i Vig ultimo 2025. Læs mere på: www.odsherredforsyning.dk

Lommeregner

Scroll to Top