Mulige forsinkelser på tømninger

Grundet sommerferietravlhed kan der forekomme forsinkelser på tømninger i forhold til den uge, som tømningskunder får varslet pr. sms.

Ny start i Odsherred Forsyning, ny direktør tiltrådt

Pernille Ingildsen er ved et arrangement for medarbejderne tiltrådt som direktør hos Odsherred Forsyning den 15. august. Hun afløser Torben Greve som har været konstitueret direktør, siden Fanny Villadsen, forlod forsyningen efter en turbulent periode i maj i år.

I løbet af første halvår af 2024 er der sket en større udskiftning i forsyningen. Der er således tiltrådt ny bestyrelsesformand, ny økonomidirektør og nu altså også ny direktør. Der er desuden ved afskedigelser og opsigelser sket en reduktion af forsyningen med næsten 30% af de ansatte. Det er derfor en meget forandret forsyning, der står med opgaverne med at forsyne Odsherred inden for vand, varme, spildevand og tømning.

En frisk start
Pernille har nu taget hul på udfordringerne i Odsherred Forsyning og ønsker at give Odsherred Forsyning en frisk start med fokus på både medarbejdere og kunder:
”Jeg er fuldt opmærksom på de udfordringer, vi står overfor, men jeg har stor tro på, at vi kan finde gode løsninger. Det seneste år har været en svær tid både for medarbejdere og kunder. Derfor er det kortsigtede mål, at vi får skabt stabilitet og sikrer, at vi bevæger fremad på en god måde. Odsherred Forsyning skal være et godt sted at arbejde og et godt sted at være kunde”, udtaler Pernille Ingildsen.

Den nye direktør har mange års erfaring fra forsyningssektoren i ledende stillinger i forsyninger i Hillerød, Kalundborg og Køge.

Den første store opgave
Bestyrelsesformand i Odsherred Forsyning Susan Münster ser frem til samarbejdet med den nye direktør. Den første store opgave der venter, er en afklaring på fjernvarmesituationen: ”Det er et mål at få landet en god aftale om den fremtidige drift af fjernvarme hurtigst muligt. Det skylder vi både kunder og medarbejdere,” fortæller Susan Münster. Der er tillige sket store udskiftninger i bestyrelsen, hvor Tina Füssel, Trine Engel, Svend Müller og Jesper Knudsen for nyligt er tiltrådt.

Odsherred Forsyning ser frem til at starte dette nye kapitel med Pernille Ingildsen i spidsen. Med hendes store viden og erfaring inden for forsyningsområdet er der forventninger til sikring af stabil drift og fremtidsorientering. Således at forsyningen kan skabe bæredygtige løsninger og være velforberedt på de udfordringer og muligheder som fremtiden bringer.

Pernille Ingildsen og Susan Münster

Scroll to Top