Ekstra vand på fjernvarmenettet i Vig

Vi oplever i øjeblikket, at vi har et problem med ekstra vand i vores ledninger på fjernvarmenettet i Vig. Vi tror, at vandet kommer fra en kundeinstallation, og derfor har vi brug for varmekunder i Vigs hjælp. Vi anbefaler, at varmekunder i Vig tjekker deres vandmålere. Hvis du oplever, at ...

Forsyningens nye direktør er fundet

Til august sætter 41-årige Ghita Hansen sig i direktørstolen hos Odsherred Forsyning. Hun afløser den nuværende direktør, Erik Christensen, som går på pension.

Bestyrelsen for Odsherred Forsyning A/S har afholdt et ekstraordinært bestyrelsesmøde, for at beslutte ansættelsen af forsyningens nye direktør.

“Ansøgerfeltet bestod af 34 højt kvalificerede personer, alle med imponerende CV´er – og vi har valgt den bedste,” udtaler forsyningens bestyrelsesformand, Vagn Ytte Larsen.

Ghita Hansen er uddannet Bygningsingeniør, med speciale i vandforsyning, fra Ingeniørhøjskolen i København (i dag DTU). Hun kommer fra en stilling som Fabrikschef hos teglproducenten Wienerberger. Tidligere har hun været 10 år hos Novozymes i forskellige lederstillinger. Senest som fabriksdirektør for produktionsstedet Fuglebakken i København, med 120 medarbejdere. Forsyningssektoren er ikke fremmed for Ghita, der som hun selv udtrykker det: “Brænder for miljøet.” Hun var tidligt i sin karriere ansat fire år som projektleder hos Holbæk Forsyning.

Privat bor Ghita i Holbæk med sin mand Sune, og døtrene Maria på 13 og Nynne på 15 år.

Ghita Hansen tiltræder stillingen som direktør for Odsherred Forsyning d. 1. august 2016. 

Virksomheden HR-Kompagniet, ved konsulenterne Anders Moestrup og Lene Bakgaard, har assisteret forsyningen med rekrutteringsprocessen.

Scroll to Top