Ekstra vand på fjernvarmenettet i Vig

Vi oplever i øjeblikket, at vi har et problem med ekstra vand i vores ledninger på fjernvarmenettet i Vig. Vi tror, at vandet kommer fra en kundeinstallation, og derfor har vi brug for varmekunder i Vigs hjælp. Vi anbefaler, at varmekunder i Vig tjekker deres vandmålere. Hvis du oplever, at ...

Forsyningens nye bestyrelse i arbejdstøjet

I weekenden var den nye bestyrelse for Odsherred Forsyning A/S samlet for første gang, og udover afholdelse af det første bestyrelsesmøde, var der sat tid af til en grundig indføring i alle selskabets forretningsområder og aktiviteter.

Engageret bestyrelse
– Drikkevand, spildevand og fjernvarme er måske ikke noget, de fleste går og tænker på til dagligt. Det skal bare virke, og prisen skal være rimelig. Men det er altså kritisk infrastruktur vi har med at gøre, og investeringer, der rækker mange år frem. Så jeg glæder mig over, at vi har fået sammensat en engageret og kompetent bestyrelse, siger den nyvalgte formand, Mathias Hansen.

Ifølge formanden har weekenden budt på mange interessante drøftelser, blandt andet om miljøfremmede stoffer i slam og spildevand, fremtidssikring af rent drikkevand og energimarkedets påvirkning af selskabet.

– Rent økonomisk set, er det faktisk den daglige drift, der fylder mindst. Anlægsporteføljen er omfattende i de kommende år, hvilket primært skyldes udvidelse af fjernvarmeområder og store renoveringer af flere renseanlæg. Dertil kommer den løbende og evige opgave med at renovere gamle vand- og kloakledninger samt pumpestationer. Det stiller store krav til Forsyningens evne til at styre projekter og tiltrække kvalificeret arbejdskraft, filosoferer Mathias Hansen.

Bestyrelsens sammensætning
På bestyrelsesmødet blev Paw Pedersen valgt som næstformand, og Forsyningens bestyrelse i perioden 2022-2025 består af formand Mathias Hansen, næstformand Paw Pedersen, Jesper Høgedal, Thomas Adelskov og Allan Andersen. Derudover de to forbrugervalgte medlemmer Morten Hylleberg og Vagn Ytte Larsen samt to medarbejdervalgte repræsentanter, Maj-Britt Greve og Lasse Lindholt.

Scroll to Top