Mulige forsinkelser på tømninger

Der kan i øjeblikket forekomme forsinkelser på tømninger i forhold til den uge, som tømningskunder får varslet pr. sms.

Forsyningen søger en projektchef

Motiveres du af tværfagligt samarbejde? Kan du lide at møde udfordringerne i øjenhøjde, og har du erfaring med ledelse? HRperformance P/S søger på vegne af Odsherred Forsyning A/S en erfaren projektchef, der kan levere gode resultater samt sikre både trivsel i projektafdelingen og styrke samarbejdet med driften.

Om Odsherred Forsyning

Odsherred Forsyning A/S er en multiforsyning, der varetager drikkevand, spildevand, fjernvarme samt tømning af septiktanke og har fokus på bæredygtige løsninger.
Vores mål er at være en dynamisk virksomhed, der gør en forskel for samfund og miljø.

Om stillingen

Som projektchef hos Odsherred Forsyning bliver du en del af chefgruppen og får ledelsesansvaret for vores projektafdeling med 10 engagerede projektledere og teknikere, der er vant til tillidsbaseret ledelse og teamwork. Afdelingen arbejder med projekter inden for vand, spildevand og fjernvarme, og du vil stå i spidsen for at sikre høj kvalitet, økonomistyring og effektiv porteføljestyring.

Dine første opgaver i afdelingen bliver at:
 – Styrke trivsel og medarbejderinddragelse
 – Implementere projektmodel og porteføljestyring
 – Deltage i strategiarbejdet og omsætte strategi til projekter
 – Sikre et tæt samarbejde med driften.

Der er tale om en udfordrende stilling i en dynamisk virksomhed, der ønsker at gøre en forskel for samfund og miljø. Vi tilbyder dig en plads på holdet hos en forsyning, der hele tiden udvikler sig, og hvor du har et helt team af dedikerede folk bag dig.

Kerneforretningen er sund og velfungerende, men Odsherred Forsyning har haft suspenderet anlægsarbejdet på fjernvarmeprojekter i en periode. Det har projektafdelingen lidt under, og som ny projektchef har du derfor også en meget vigtig opgave i at skabe tryghed og fremdrift i afdelingen.

Om kandidaten


Faglige kompetencer

 – Erfaring med ledelse af ingeniører og teknikere
 – Stærke teoretiske og praktiske kompetencer inden for projektledelse (økonomi, interessenthåndtering, risikostyring osv.)
 – Erfaring med samarbejde med entreprenører og rådgivere (kontraktstyring og forhandling)
 – Faglig ballast fra forsyningsområdet og evne til at sætte dig ind i nye områder
– Stærke kommunikative kompetencer, både skriftligt og mundtligt
– Relevant teknisk og ledelsesmæssig baggrund samt praktisk erfaring med personaleledelse.
 – Dygtig til at facilitere og skabe struktur, følge op og sikre fremdrift.

Personlig profil
Du har allerede etableret dig som leder og har afprøvet din inddragende ledelsesstil. Du har en positiv og tillidsbaseret adfærd, som giver et godt og konstruktivt arbejdsmiljø med fokus på sund psykologisk tryghed.

Ansættelsesproces og kontakt
Mangfoldighed og inklusion
Vi værdsætter mangfoldighed og opfordrer alle kvalificerede kandidater til at ansøge uanset baggrund. Vi inviterer også kandidater med alternative profiler til at søge.

Ansøgning
Tiltrædelse efter aftale. Lønpakken matcher dine kvalifikationer og indeholder 37 timers arbejdsuge med betalt spisepause, pensionsordning, feriefridage, sundhedsordning mv.

Har stillingen vakt din interesse, så hører vi gerne fra dig. Kontakt Managing Partner Charlotte Sommer Madsen fra HRperformance P/S for spørgsmål vedrørende stil-lingen og rekrutteringsprocessen på info@hrperformance.dk eller tlf. 22 86 02 13.

Vi anvender persontypetest i rekrutteringsforløbet, og der er ansøgningsfrist torsdag den 31. oktober. Send din ansøgning til: info@hrperformance.dk

Scroll to Top