Ekstra vand på fjernvarmenettet i Vig

Vi oplever i øjeblikket, at vi har et problem med ekstra vand i vores ledninger på fjernvarmenettet i Vig. Vi tror, at vandet kommer fra en kundeinstallation, og derfor har vi brug for varmekunder i Vigs hjælp. Vi anbefaler, at varmekunder i Vig tjekker deres vandmålere. Hvis du oplever, at ...

Første arbejdsdag for den nye direktør

Mandag d. 1. august var Ghita Hansens første arbejdsdag som direktør for Odsherred Forsyning. Bestyrelsesformand Vagn Ytte Larsen var på pletten med morgenbrød for at byde velkommen. 

Kl. 23.59 natten mellem søndag og mandag var der vagtskifte på posten som direktør for forsyningen. Ghita Hansen overtog jobbet fra tidligere direktør Erik Christensen, som er gået på pension. Mandag morgen mødtes forsyningens medarbejdere til fælles morgenmad, og bød velkommen til den nye direktør.

Bestyrelsesformand Vagn Ytte Larsen understregede i sin tale, at Ghita er mere end kvalificeret til stillingen. “Jeg er overbevist om at Ghita vil føre forsyningen videre i en god ånd, til gavn for lokalsamfundene og kunderne i Odsherred”, sagde formanden.

Ghita Hansen er uddannet Ingeniør med speciale i vandforsyning, og har en baggrund bl.a. som fabriksdirektør hos Novozymes. 

Scroll to Top