Ekstra vand på fjernvarmenettet i Vig

Vi oplever i øjeblikket, at vi har et problem med ekstra vand i vores ledninger på fjernvarmenettet i Vig. Vi tror, at vandet kommer fra en kundeinstallation, og derfor har vi brug for varmekunder i Vigs hjælp. Vi anbefaler, at varmekunder i Vig tjekker deres vandmålere. Hvis du oplever, at ...

Bjergesø kloakeres

Om lidt går Odsherred Forsyning i gang med at kloakere landsbyen Bjergesø ved Hørve. Kloakeringen sker som et led i kommunens Spildevandsplan, for at beskytte de omkringliggende vandområder.

Særligt vandmiljøet i Tangmoserenden, og de omkringliggende søer, er belastet af spildevand som udledes fra de 22 ejendomme i Bjergesø. Derfor er Bjergesø blandt de 10 såkaldte “åben land områder” i Odsherred hvor rensningen af spildevandet skal forbedres.  

I dag findes der et ældre fællesprivat kloakanlæg i Bjergesø, men de fleste ejendomme har septiktank.  I fremtiden skal spildevandet fra landsbyen pumpes til Vallekilde og videre til rensning på Fårevejle renseanlæg.

Kloakeringsprojektet har været i udbud, og opgaven blev vundet af den lokale entreprenør Steen Hansen A/S fra Asnæs. Arbejdet forventes påbegyndt i midten af september 2015 og afsluttet i januar 2016. 

Eventuelle henvendelser vedr. projektet kan rettes til:

Projektleder Anders Valentin på tlf. 59 66 15 62 eller e-mail: anv@odsherredforsyning.dk 

Venlig hilsen

Odsherred Forsyning

Scroll to Top