Ekstra vand på fjernvarmenettet i Vig

Vi oplever i øjeblikket, at vi har et problem med ekstra vand i vores ledninger på fjernvarmenettet i Vig. Vi tror, at vandet kommer fra en kundeinstallation, og derfor har vi brug for varmekunder i Vigs hjælp. Vi anbefaler, at varmekunder i Vig tjekker deres vandmålere. Hvis du oplever, at ...

1.000 besøgte vandtårnet

Geopark Festival blev fejret med manér i Nykøbings vandtårn, hvor både flag og de orange Geopark balloner vejrede hele weekenden.

Allerede ved åbningen fredag formiddag stod gæsterne i kø for at komme ind og se det 103 år gamle vandtårn. Strømmen af mennesker fortsatte både lørdag og søndag, og det blev altså til 1.000 besøgende i alt.

“Gæsterne ville gerne høre om tårnets historie og vandets kredsløb, men det var helt sikkert den smukke udsigt fra toppen af tårnet, som var det store trækplaster”, fortæller Fanny Villadsen fra Odsherred Forsyning. Fra toppen af tårnet kan man bl.a. kigge over til Hesselø, og på en dag med klart vejr kan man se helt til Kullen i Sverige.

Udover åbent vandtårn, kunne gæsterne på Getsøvej opleve en rundvisning i Nykøbings solvarmeværk. En hestevogn kørte i pendulfart, og Old Boys spillere fra Nykøbing Idrætsforening havde åbnet en café i teltet ved vandtårnet. Her solgte de drikkevarer, kage og sandwich, for at tjene en skilling til fodboldklubben – og det lykkedes.      

Scroll to Top